Tuesday, March 9, 2010

Cel mai bun FRESH ever se da numai la MTV, luni, de la 19:00!

MTV FRESH te leaga fedelesh...intr-un buchet cu piese una si-una ce duhnesc a Guetta, Robbie Williams, Cypress Hill, Shakira, 50 Cent etc...Lasa-te-n bataia izului de primavera de la 19:00 pe MTV Romania! :D Doamnelor, editia-i speciala si vi se adreseaza! :P



DAVID GUETTA - MEMORIES




"Memories" al 4-lea single de pe cel mai recent material Guetta, "One Love".

DJ-ul mai prezinta pe acest material si alte colaborari de exceptie cu will.i.am, Akon, Kelly Rowland and Estelle. In plus, se zvoneste ca David Guetta va lansat si o piesa in colaborare cu Rihanna, mai multe detalii in curand.

Imaginile sunt filmate in Miami, regizorul este Keith Schofield. Plimbarile pe Biscayne Boulevard, fanii invitati sa participe la clip si scenele cu modele semi-dezbracate fac senzatie...Memories...


50 Cent- Do you think about me



"Do You Think About Me" al doilea single oficial de pe al 4-lea material de studio al lui 50- "Before I Self Destruct" si este un feat cu Governor. Daca in State piesa a ajuns din ianuarie, in UK abia pe 22 martie isi va face intrarea-n topuri.

Producatorul este Rockwilder
Regia clipului este semnata Chris Robinson iar video-ul a fost filmat in New York. In clip o putem vedea pe Vivica A. Fox care interpreteaza rolul iubitei lui 50. Pentru ca rapper-ul o inseala pe aceasta cu alte 2, Vivica incearca sa-l omoare...Ii incendiaza biroul si dispare.

Robbie Williams Morning Sun



"Morning Sun" este al 3-lea single de pe al 8-lea album al lui Robbie- Reality Killed the Video Star.

Va fi lansat oficial pe 15 martie 2010 si va fi un single caritabil pentru Sport Relief 2010. Scris imediat dupa moartea lui Michael Jackson, piesa s-a vrut a fi, initial, un tribut adus regelui muzicii pop. Dupa ceva timp, Robbie a reaparut in presa si a spus ca piesa, de fapt, este despre el.

Regizorul este Vaughan Arnell iar clipul s-a filmat la Universal Studios Hollywood.

Williams a cantat prima oara melodia in ianuarie la NRJ Music Awards, in cadrul carora a primit si doua premii- "International Male Artist of the Year" si "NRJ Award of Honour"."Morning Sun" a fost interpreatata si in February 13, 2010 (la aniversarea de 36 de ani a lui Robbie) in cadrul show-ului So You Think You Can Dance. Piesa a fost cantata si ca greatest hit la 2010 BRIT Awards unde Robbie s-a ales cu premiul "Outstanding Contribution to Music Award".


CYPRESS HILL- IT AIn't Nothing



“It Ain’t Nothin’” este lead- single-ul de pe al 4-lea material al baietilor de la Cypress Hill Rise Up,ce urmeaza sa fie lansat pe 6 aprilie a bine cunoscutul Major Label “Priority Records” (care sarbatoreste 25 ani de la infintare) si ce poate fi deja descarcat de pe internet. Este primul album din 2004 incoace cand baietii au lansat Til Death Do Us Part, si se bucura de participarea chitaristului Rage Against the Machine, Tom Morrello.

Rise Up” este primul proiect ce urmeaza a fi “lansat” sub egida lui Snoop care nu demult a fost ales “Creative Chairman” la Priority Records.

in clip ii puteti vedea pe Julio G, omu’ care e responsabil pentru prezenta Hip Hop-ului la radio pe coasta de vest incepand cu ani ‘80 pana in prezent. Soul Assassin’s Family, Eric Bobo, Cynic, Xzibit, Young De etc …

Se pomoveaza imaginea de Motorcycle Gang insa sarpele nu stiu ce rost isi are in clip, in fine.

Piesa “It Ain’t Nothin” a fost aleasa ca tema principala pentru coloana sonora a jocului “WWE Elimination Chamber -2010″.

Cypress Hill ne-a mai luat piuitul o data la inceputul anului, cand in februarie au realizat o colaborare la care clar nu ne asteptam: Cypress Hill, Marc Anthony si Pitbull pe acelasi track- “Armada Latina”.

Shakira- Gipsy



Gypsy este al 4-lea single de pe albumul She Wolf. Exista si o varianta in spaniola pt Spania si America Latina intitulata - Gitana.

Fetelor, atentie...In clip il vedem si pe starul tennis-ului Rafael Nadal, ce-i drept cu Shakira langa el, dansand, imbratisandu-se, pupandu-se...etc etc.. Nu dau mai multe detalii ca deja m-anteapa inima si-mi curg balutzele..

Materialul video a fost regizat de Jaume de Laiguana iar filmarile au avut loc in Barcelona.

he song debued on the Spanish charts at number 47 this makes Shakira's 3rd top 50 hit in Spain from the album She Wolf.The song debuted before the actual release of the single.

Single-ul a aparut pe piata inainte de lansarea oficiala si a debutat in Spanish Chart pe locul 47 si-a devenit astfel al 3-lea top 50 hit de pe albumul She Wolf.

Kesha feat 3OH!3 - BLA BLA BLA



Al doilea single de pe pe primul release semnat Kesha- "Animal", lansat la inceputul anului.

Bla Bla Bla a debutat pe locul 7 in U.S. Billboard Hot 100 ca urmare a celor 206,000 download-uri. In Australia si Canada s-a clasat in primele 5 pozitii imediat dupa debut.

Piesa a fost cantata prima oara la MTV Push si a fost scrisa si produsa de Kesha alaturi de colaboratorii ei apropiati: Neon Hitch, Sean Foreman si Benny Blanco.

Clipul a fost filmat in LA, iar Kesha a declarat pentru MTV ca s-a distrat de minune la filmarile care au pus-o intr-un rol familiar ei- cea care-i pune pe baieti(in clip cei de la 3OH!3) pe fuga in timp ce ei alearga dupa ea...


Artists For Haiti We Are The World 25 For Haiti CD SINGLE



Dam in continuare cele mai tari piese interpretate de marii artisti ai lumii in cadrul HOPE 4 HAITI NOW. Remake-ul piesei scrise in 1985 de Michael Jackson si Lionel Richie se bucura de prezenta unor nume grele atat pe strafoe cat si pe refren. Will I am si Wiclef Jean s-au ocupat de productie iar vestitul Quincy Jones, " taticul" muzicii de peste ocean a venit cu ideea de a adauga listei de solisti cu state vechi in muzica si vocile noi- aka Miley Cyrus si Jonas Brothers avand in vedere ca si ei au publicul lor timnta iar evenimentele din Haiti sunt de importanta globala. Pe piesa-l putem reauzi si pe Michael Jackson multumita unui footage.


Corinne Bailey Rae - "Paris Nights/New York Mornings".




Britanica Corinne Bailey Rae a lansat al doilea single de pe albumul - "The Sea" - single ce poarta titlul "Paris Nights/New York Mornings". "The Sea" a debutat pe #7 in Billboard's chart. Este primul single lansat de la moartea sotului ei saxofonistul Jason Rae.

Colaboratorii si producatorii albumului sunt Steve Brown Steve Chrisanthou, cei care au ajutat-o si in 2006 sa-si lanseze albumul de debut care a vandut peste 4 milioane de copii worldwide.

Clipul piesei lansate initail pe iTunes este cat se poate de diafan, dupa cum declara si artista, a fost filmat in Paris, este semnat de Charles Mehling.


Paramore The Only Exception



Paramore au lansat un nou videoclip, piesa se numeste "The Only Exception"- o balada de dragoste.

"The Only Exception" este un extras de pe cel de-al 3-lea material Paramore, "Brand New Eyes", dupa "Ignorance" si "Brick by brick".

Clipul a fost lansat pe site-ul oficial al trupei si este regizat de Brandon Branches, in lip apar si fanii trupei cu Valentine's Day cards la purtator.


ACDC Shoot the thrill



"Shoot to Thrill" al doilea single de pe Back in Black al trupei de hard rock AC/DC. Apare tot ca al doilea track pe AC/DC Live and AC/DC Live: 2 CD Collector's Edition.

"Shoot to Thrill" a fost lansat initial exclusiv pentru trailer-ul filmului Iron Man 2 dar piesa a fost folosita si pentru promovarea filmului xXx: State of the Union, in The Dukes of Hazzard si pentru World Wrestling Entertainment's WrestleMania XXV event.

Imaginile din clip au fost filmate la sfarsitul lui 2009 in timpul concertului Live ce a avut loc in Buenos Aires.

Baietii vor fi la Bucuresti pe 16 Mai, iar biletele sunt deja SOLD OUT!

No comments: