Tuesday, March 30, 2010

Hartie igienica...



Matinalul impune o cercetare migaloasa a revistei presei...Vai, cum a sunat asta! :)))

Deci, fratilor, asa cu noaptea-n cap tre' sa iau la mana ziarele, revistele, sa ma pun la curent cu ce misuna-n presa, care-s highlight-urile zilei si sa dau pe radio ceva in ton cu nisa dance...E adevarat ca brifingul adevarat pe "zona" asta se face in speta de pe site-urile de profil, dar ca sa fii la curent e musai sa dai si-o tura de cotidiene...Si-aici apar problemele pentru mine!

M-AM SATURAT SA CUMPAR HARTIE IGIENICA IN LOC DE PRESA SCRISA DE LA CHIOSCURI!!!

Pe cel putin 4 pagini din 3 sunt tzatze, pe alte 2 pagini scandaluri mediatice incropite la o tigara de pr-iste cu imaginatia "bogata" iar restul...Crime, violuri, asa zise vedete de carton si mult cacat...O,da, ce ne mai place democratia, ce ne mai place libertatea de exprimare, ce ne mai place viataaaaa!


Unde-s chestiunile reale? Unde-s stirile de interes general? In chilotii nu stiu carei papusa gonflabila care si-a mai tunat si fundu' dupa ce, in prealabil, si-a aranjat botu', si-a lipit urechile sau si-a scos colacul de salvare atasat pana de curand de abdomen si stagneaza asa, operata toata, pe primele pagini de cateva luni buni??? Sau in poarta nu stiu carui fotbalist care da cu ea-n populatie??? Cumva in ipocrizia celor ce se dau ceea ce nu sunt sau mint cu nerusinare doar pentru a nu ramane in conul de umbra care oricum se reflecta asupra existentei lor ratate si triste?

ROMANUL E BOLNAV!!!

Da! E vorba de mentalitatea noastra, de educatia proasta care la un moment dat te transforma dintr-un individ ce-avea inainte un viitor plin de soare, reusite si liniste sufleteasca, intr-o molie nenorocita, dependenta de canapea si telecomanda, de OTV-isme, de rahatul sistemului care stie sa te spele bine pe creier, de nimicurile pe care nici macar nu le traiesti tu personal, le traiesc altii- tu doar le devorezi, iti incarci memoria cu ele(desi nu-ti vor folosi niciodata) si ajungi sa mananci cu pofta acelasi cacat la randul tau doar pentru a da mai departe informatia! Pana nu ne hlizim in curtea vecinului asteptand sa-i moara capra ca sa avem subiect de discutie cu celalalt vecin, nu ne simtim bine, nu??? Cine creste tirajul sulurilor de hartie igienica prezente pe tarabe? VOI!!!NOI!!!

Mai opriti-va din a cumpara maculatura!Presa se preteaza la cererea publicului asa ca depinde de voi daca va multumiti cu atat de putin si vreti sa inghititi aceleasi "pastile" inca 10 ani de-acu' incolo...
Pe mine ma deranjeaza, sincer, ma deranjeaza ca trebuie sa ma supun acestei "normalitati" stabilite de altii! Si cred ca nu sunt singura, nu?

1 comment:

Joker said...

Well I buy this "papers".And you know what I do to them?I clean my shoes very good with them then put them back,and maybe make a run for it while I laugh my as* off,and sayin' they deserved it.yeaaah they deserved worst...but I think I wont do anythin' nastier than this.Do you have the guts to do this thing to?I don't think so hahahahahaha