Wednesday, March 3, 2010

Give me that LOLLIPOP...sau Bomb-Oana DeMenta! :P

Cica doua puncte, ghilimele si copy/paste din Libertatea...

"VJ Oana, aşteaptă cu nerăbdare ziua de 1 martie care, din experienţă, ştie deja că îi va aduce pe lângă mărţişoarele tradiţionale şi unele mai neconvenţionale!



VJ OanaMai precis, toţi cei care o cunosc pe Oana ştiu că este o împătimită a acadelelor, motiv pentru care, mai mult ca sigur şi în acest an prietenii o vor surprinde cu mărtişoare... dulci! VJ-iţa îşi va completa colecţia de acadele, piretenii ei având în plan să îi ofere acesteia o sumedenie de dulciuri pe băţ legate bineînţeles cu simbolicul şnur alb-roşu. Oana are un coşuleţ plin de acadele de toate culorile şi modelele, în formă de inimioare sau de broscuţe, de iepuraşi sau văcuţe, toate una şi una! Aceştia mai ştiu, de asemenea că niciodată nu sunt prea multe şi că, dacă îi dăruiesc o acadea, bucuria Oanei va fi una garantată.

Ideea colecţiei a pornit de la o acadea de dimensiuni impresionante pe care Oana a primit-o de la o prietenă în urmă cu doi ani. “Eram sigura ca nu o voi putea manca niciodata pe toata asa ca am pastrat-o. Apoi mi-am cumparat inca una in forma de spirala care arata atat de bine incat am hotarat sa o pastrez si pe aceasta. Toate sunt speciale, multe mi-au fost aduse de prietenii mei si fiecare imi aminteste de cineva drag sau de vreo patanie in urma careia am primit o noua acadea. Imi amintesc un episod amuzant, cand prietenii m-au "tarat" pe munte "cu forta", momindu-ma cu acadele noi."

1 comment:

Unknown said...

Nu stiam ca-ti plac acadelele! Intocmai ca si acadelele, pozele astea cu tine sunt absolut delicioase in opinia mea.
Pupici,
un ascultator fidel.