Wednesday, March 3, 2010

MTV FRESH...Doza dubla!

2 saptamani de la ultima postare...Agitatie mare zilele astea...Dar, revenim fortos si dau doza duble de muzichie noua pe care v-o datorez...Sa se arda volumul, zic!

Bombay Bicycle Club este trupa de indie rock originari din Londra.

Evening/Morning este single-ul de debut al celor 4 Bombay Bicycle Club si face parte de pe albumul de debut I Had the Blues But I Shook Them Loose.

Materialul a fost precedat de 2 ep-uri: The Boy I Used to Be, How we are.

In 2006 au castigat "Road to V" competition si au fost invitati sa performeze la V Festival.



Christina Aguilera Lift Me Up (Hope For Haiti Now)

Pe 22 ianuarie starurile internationale din lumea-ntreaga- actori, artisti, muzicieni, persoane publice, toti si-au dat mana pentru a ajuta victimele cutremurelor din Haiti. Astfel si MTV a fost prezent la
"Hope for Haiti Now: A Global Benefit for Earthquake Relief".

Intregul album, Hope for Haiti Now" full-performance album, poate fi descarcat de pe internet si astfel putem fi alaturi de victimele din Haiti, fondurile stranse avand caracter caritabil.




Fragma sau Fragma Project este un proiect dance de origine germana.

Dupa succesul inregistrat peste tot in lume cu "Toca's Miracle" ce a reusit sa cucereasca cea mai inalta pozitie in topurile din UK si a vandut peste 500,000 copies, cei 4 revin cu o piesa noua-nouta "Forever And A Day" si un clip la fel de fresh lansat initial pe pagina de MySpace a grupului.

Daca Toca's Miracle, in varianta originala folosea vocalurile din 1997 ale lui Coco, de aceasta data avem de-a face cu o compozitie 100% Fragma.



Mossano Indianotech

Mossano a lansat videoclipul pentru piesa Indianotech.

Mossano (Lucian Mosanu) este un proiect marca David Deejay.

Vocea feminina de pe piesa Indianotech a fost luata de pe un CD cu sample-uri, dupa cum a declarat David Deejay.

Producatorul a dorit sa aduca un suflu nou muzicii actuale din Romania, mai ales ca piese cu influente indiene nu s-au mai facut.

Piesa Indianotech se bucura de un mare succes, atat in tara, cat si peste hotare, fiind licentiata in Belgia, Olanda, Luxemburg, Italia, Grecia, Turcia, Germania, Austria si Elvetia.

Filmarile videoclipului Indianotech s-au desfasurat la Teatrul National, in regia lui Dragos Buliga.



Mclean My Name


McLean a lansat anul trecut "Broken", dar abia acum se prezinta in fata noastra cu un extras pe single - o bucata muzicala noua- "My Name".

Cu ‘My Name’ se presupune ca McLean va fi cel mai mare breakthrough al anului.

Piesa este scrisa si produsa de Slick and Magic in Londra.

Videoclipul a fost vizionat de peste 100,000 ori in doar o saptamana.

Fiind un mare iubitor al muzicii soul, si-a luat numele dupa celebrul Don McLean si este deja vazut ca un Marvin Gaye al zilelor noastre.




Mark Knight; Funkagenda GOOD TIMES


Dupa succesul imens in cluburi de care s-a bucurat 'Man With The Red Face', Mark Knight & Funkagenda revin cu 'Good Times'.

Funkagenda a primit titulatura de best newcomer la Ibiza Awards alaturi de Knight a impartit cea mai buna piesa de club cu prima colaborare, anul acesta Good Times a ajuns direct pe locul intai in Beatport.

Sa adaugam totusi si remixul semnat DJ Seamus Haji in stilul inconfundabil usor chic ce-l reprezinta.




Arsenie Minimum

Piesa se numeste "Minimum" si vorbeste despre o iubire imposibila.

Cantaretul din Republica Moldova lucreaza la un nou album, care va fi diferit de ceea ce a facut pana acum.

Desi majoritatea artistilor romani se axeaza pe house, Arsenium a ales ca acest single sa fie chiar o balada cu tenta rock.\

Videoclipul, ai carui protagonisti sunt Arsenie si Irina Dolovova, fosta Miss Moldova, a fost filmat timp de trei zile intr-un studio din Romania. Regizori au fost Florin Botea si Corneliu Ladin.




Above & Beyond; Tranquility Base Buzz

Above & Beyond, britanicii pasionati de trance s-au format ca grup in 2000.

Sunt recunoscuti la nivel mondial pentru productiile lor uplifting trance si pentru colaborarile cu diversi artisti, productii de mare succes.

Vreti sa ascultati mai mult, accesati-radio show, Trance Around the World.

Anul trecut au fost clasati de Dj Mag Top 100 pe pozitia cu numarul 4.

Interesant e ca membrii A&B sunt Tranquility Base, cei trei obisnuiesc sa-si aleaga pentru diverse proiecte, alte titulaturi- OceanLab, Tongue of God, Roller Ball etc.



heryl Cole- Parachute


Al treilea single de pe materialul de debut al britanicei, disc numit "3 Words", ce va fi lansat oficial abia pe 15 martie.

Cu toate ca stie sa cante mai mult de aceste 3 cuvinte, Cheryl s-a lasat pe mana producatorilor- Ingrid Michaelson si Marshall Altman.

Mai mult, se pare ca artista ar fi lansat noul single in cadrul show-ului personalizat in UK dupa chipul si asemanarea ei "Cheryl Cole's Night In", unde ii ruleaza pe Alexandra Burke, will.i.am, Will Young, Rihanna, Snow Patrol pe post de invitati si pentru care a primit nu mai putin de 100.000 de lire.

Clipul "Parachute" a fost regizat de Alexand Liane si produs de Factory Films si a starnit controverse deja, Cheryl fiind acuzata de asociere de imagine cu zeita hindusa Kali...Ce ti-e si cu remixarea culturii...




LIL JON- Give it all you got



Give It All U Got" este al 4-lea single de pe primul album oficial al artistului, intitulat Crunk Rock si lansat direct pe iTunes.

Single-ul este un feat cu Kee si a fost produs de RedOne.

Regia clipului este semnata David Rousseau, filmarile s-au desfasurat in Miami iar piesa se bucura deja de un remix realizat de rapper-ul britanic, Tinchy Stryder.



Peter Andre - I can make you love me

Tot peste englezi dam cand spunem Peter Andre. Single-ul face parte de pe compilatia “Unconditional: Love Songs”, ce se vrea a fi o colectie de piese de dragoste. Parte din ele au fost incluse si pe albumul precedent al artistului, dar avem parte si de 5 cover-uri al celor mai renumite piese de corazon.

De exemplu, melodia She’s Out of My Life a lui Michael Jackson este unul dintre cover-urile de pe noul album.

Peter se va implica intr-o campanie de promovare a noului material, calatorind prin Marea Britanie pentru a da autografe si pentru a participa la diferite emisiuni de televiziune. Turneul sau de promovare incepe pe 19 februarie, si deja nu mai sunt bilete de vanzare.

Si ca sa fie treaba treaba pe parte de marketing, Peter a lansat pe piata albumul cu doar 2 zile inainte de Valentine's Day. Pana acum, materialul a fost vandut in peste 56.000 de exemplare.




BON JOVI Superman Tonight


Superman Tonight" al doilea release al trupei de hard rock din New Jersey de pe al 11-lea material "The Circle". Piesa a fost ascultata de public pt prima oara in cadrul emisiunii Saturday Night Live.


Bon Jovi a vorbit despre "Superman Tonight" si a explicat ca piesa spune povestea a 2 tineri. El spune povestea ei, observa indeaproape comportamentul fetei, il analizeaza, ii povesteste viata fara a interveni in ea. Ca sa il si citez este un fel de musculita.

Regizor- Phil Griffin iar pentru realizarea materialului video Bon Jovi si-au invitat fanii sa le trimita poze sau inregistrari cu ei pe care sa le insereze in clip...



Tiesto & Furtado Who want's to be alone


Dupa colaborarile cu Sneaky Sound System, CC Sheffield, Florida si multi altii, Tiesto extrage de pe ultimul sau release, kaleidoscope, colaborarea cu Nelly Furtado pentru "Who Wants to Be Alone" .

Lansarea oficiala a clipului va avea loc pe 5 martie 2010 in Germania, dar MTV e mai activ cand vine vorba de fresh-uieli.

Nu va mai spun decat ca regia este semnata Alan Ferguson...Acum, plecaciune pentru al doilea cel mai bun dj al lumii, dupa Van Buuren.



General Fiasco Ever So Shy


General Fiasco urmeaza sa lanseze oficial pe 8 martie cel mai nou material al lor - "Ever so shy".

Trupa va sustine un turneu prin UK in martie pentru a-si promova albumul 'Buildings' ce va aparea si el in scurt timp pe piata.

Albumul de debut al baietilor a fost produs de Neal Calderwood si mixat de Barny Barnicott (Arctic Monkeys si The Enemy).

Clip filmat in NYC si regizat de indianul Adam Neustadter.



Jedward; Vanilla Ice Under Pressure(Ice Ice Baby)


Jedward au aparut prima oara in show-ul The X Factor si chiar daca atunci gemenii de origine irlandeza John & Edward au fost eliminati, acum dau lovitura cu acest mash-up dupa Queen si David Bowie’s al piesei “Under Pressure” realizat in 1981.

Vanilla Ice au samplat si ei piesa in 1989 adaugand celebrul "Ice Ice Baby" si sunt la randul lor samplati pe acest remake de 2010.

Piesa s-a clasat pe locul 31 in tara natala a baietilor.

Clipul a fost filmat in Londra, s-a lucrat cu coregraful american Brian Friedman,care le-a fost alaturi si la THE X FACTOR si a fost regizat de alt american Dale "Rage" Resteghini.




Missy Crissy- let your love out

Missy Crissy este cel mai nou proiect HaHaHa Production.

Clipul s-a filmat in clubul Twice, la studiourile Atlantis, si in pasaj la Cocorul, regizor fiind Iulian Moga.

In rolul principal in videoclip il veti vedea pe Alex Velea, care a fost insotit de dansatorii sai. La filmari a fost prezent si Smiley.



Tom Boxer and Antonia- Morena

Morena este cel mai nou single semnat Tom Boxer feat. Antonia.

Pe Antonia o stim de la `Roses On Fire`. Are 20 de ani, o voce senzationala si s-a nascut in Statele Unite, unde a trait pana acum doi ani.

Canta de la varsta de 10 ani, a facut Scoala de muzica in SUA.

Morena beneficiaza de un remix minimal-tech marca Treitl Hammond si inca unul semnat Victor Magan.



Fr3e- 'I Got My Beads On'

Dupa smash hitul de anul trecut intitulat 'Tribal Skank'm duo-ul din UK se intoarce cu "I got my beads on" ce urmeaza sa fie lansat oficial pe 15 martie.

Dedicat clubberilor funky din toata lumea, 'I Got My Beads On' combina percutia africana cu un bass deep si vorbeste de...atentiune, natiune...colierele solistilor. De ce? Explicatia vine chiar de la ei- nu pleaca de-acasa fara ele, fac parte din look-ul nostru, deci sa se poarte, zic!

Cat despre albumului de debut, duo-ul ne lasa sa mai asteptam un an, pana in 2011.

No comments: