Tuesday, November 20, 2007

Gossip again...News!




Se intampla si la case mai mari as putea spune…Adik daca ai sange albastru nu poti cadea in genunchi in fata fostei iubite pentru a-I cere iertare?Eh nu…Zis si facut! Printul Harry al Marii Britanii s-a intalnit in secret cu Chelsey Davy pentru a o implora sa-I mai acorde o sansa…Harry a lasat-o singura pe Davy de ziua ei preferand Cupa Mondiala la Rugby! Un motiv destul de intemeiat pentru ca orice barbat sa primeasca clasica pereche de papuci…Daca Davy il va ierta ramane de vazut!

Fetele de la Spice Girls, care vor incepe in luna decembrie turneul mondial-au cantat in premiera la parada celebrei case de lenjerie intima-Victoria’s Secrets…In cadrul aceluiasi eveniment si-a facut aparitia si modelul Heidi Klum, proaspat intoarsa din concediul de maternitate!


Paris Hilton revine in atentia presei...
Nu, nu a lansat nimic nou pe piata muzicala,dar cu siguranta va fi din nou capul de afis al tabloidelor...Mai ales acum cand au fost scoase la iveala scrisorile divei din adolescenta...Fostul iubit din liceu, James McCauley, dornic probabil de cateva minute de celebritate, a facut publice foiletoanele le primea de la mostenitoarea Hilton! Daca Paris revine in forta in lumea scandalurilor mediatice, la fel de fortos mergem si noi mai departe cu stirile despre vedetele tale preferate!

Cameron Diaz si-a gasit din nou fericirea… Celebra actrita, pot spune ca beneficiaza de o noua achizitie in persoana proprietarului de hoteluri din Israel-Liran Peterzil! Diaz a fost vazuta intr-un club din Las Vegas in ipostaze intime cu noul iubit si parea extreme de fericita…II uram tot binele din lume blondei din Charlies Angels…

Cesaria Evora va sustine un concert live la Chisinau. Evenimentul face parte din turneul international al interpretei care cuprinde concerte si in Ucraina sau Anglia! Oare ocoleste Romania???

Amy Winehouse risca sa devina un fel de Britney Spears, mai nou toate ziarele scriu despre ultimele scandaluri provocate de interpreta piesei Rehab… Cantareata a fost criticata grav de presedintele biroului pentru droguri si infractiuni al Organizatiei Natiunilor Unite, a aparut pe scena beata, a cazut iar acum a ramas si fara managerul Thorn Stone! Acesta din urma o acuza pe Amy de periclitarea sanatatii dupa ce i-a fost gasita in sange heroina. Se pare ca stupefiantul a fost inhalat pasiv in timp ce se afla in autocarul de turneu…

Rock Yourself!!!

No comments: