Wednesday, November 28, 2007

Watch Out!!! TEMPESTA's coming...

Tempesta Crew prezinta primul material oficial : "Tempesta Crew - TORENTIAL".

Este vorba despre un proiect inceput la sfarsitul anului 2006 si finalizat in primavara lui 2007, in formula Shatyr, Shortez, Neve, Rugz, TB, Ciupe, Sub-con5cience, Omega, Slyder si Lala.

Materialul contine 18 piese si 2 interludii, iar ca invitati ii are pe Lu Cozma (Future Planet Records / UK), Subsemnatu (Chill Brothers Crew), Byga (C.I.A.), Cortes, Eugeniustin & Nasta (Rappace), Egoscenic, Endogen, Grizle si MC D(Outkast Exellence / Grecia).

Cateva detalii despre videoclip, cine sunt cei care canta, care a fost ideea scenariului?

Videoclipul "Distinctii" a fost filmat in vara lui 2007 si este al doilea videoclip filmat pentru "TORENTIAL", dar primul va ramane nedifuzat deoarece nu suntem incantati de ce-a iesit. Pe piesa canta Shatyr si Neve, productia ii apartine lui TB, iar videoclipul a fost realizat de Cretzu si Platon de la UNDERGROUND. Cat despre scenariu nu pot spune multe momentan, deoarece clipul rezerva cateva surprize ce se vor ivi putin in viitor, dar ca sa sumarizez, storyul se poate rezuma la versul lui Neve: "Teme-te de cei tacuti ce sunt in trecere".

Puteti gasi albumul "Tempesta Crew - TORENTIAL" la magazinul Muzica, sau la comanda direct de pe pagina noastra http://tempestacrew.ro.


Poti gasi albumul "TORENTIAL" in original la magazinul MUZICA sau

src="http://img104.imageshack.us/img104/1876/938d8f4d930a73cfb8ad0e6oj0.gif"title="Click si Comanda !"
border=0>



Click pe imagine pentru videoclipul Tempesta Crew - Distinctii
Tempesta Crew - DISTINCTII


No comments: