Wednesday, November 28, 2007

This week-end...PROFM DANCE!!!






Mare lansare mare! Nah ca se imbogateste frecventa radiourilor cu inca unul...Micutz momentan, la inceput de drum, dar care promite muuuuult si muuuuuuulte!!! Asa cum se poate citi si din titlu e vorba de ProFm Dance!!!Frecventa e 89,5 fm iar pagina de web www.dancefm.ro!!!

O sa zici ca vai, Doamne inca un radio de nisha...ca iar va nenorocesc unii timpanele cu housereala asta de care nu mai scapa lumea si probabil vei reveni la clasicele EuropaFm, 21, Kiss, Romantica sau daca esti sarit de 50 de anishori RRA(a se citi- Radio Romania Actualitati)...

STAI!!! Nu inchide radioul, revino pe frecventa ProFM Dance si asculta ce ti-am pregatit...Nu e nici Deea, nici OneFm! Nu mergem pe house-ul underground ci pe cea mai buna muzica dance...adica digerabil pentru tot poporul!!!

O gramada de mix-uri noi unor piese mai vechi, piese noi remixate bine de tot de dj de top, tot ce-ti trebuie pentru a fi "saltaretz pan' la 4 diminetz" vorba unui foarte bun amic, ce ne-a antrenat timp de-o luna intr-ale radio-ului si care se declara fara doar si poate "a brit different"...:P

Ce ar mai fi de spus? A, da...Numai entertaineritze...Adik numai tipe la pupitru! Cristina iti face diminetzile dansabile de luni pana vineri de la 08 la 12 am, Ana-Maria te tine de vorba si te calmeaza cu multa muzica buna in drumul ce a devenit memorabil si interminabil din cauza aglomeratiei, de fiecare data cand pleci spre casa de la work, adik in intervalul orar 17-21 de luni pana joi; iar eu iti fac programul de week-end ca la carte- stiri despre vedetele tale preferate, noutati despre party-uri si dj si binenteles ce are ProFm Dance mai bun adik MUZICAAAAAAA!!!

Set-urile mai marilor nostrii colegi de la ProFM ce sunt deja ashi intr-ale platanelor ajung la tine dupa ora 21 in fiecare seara de luni pana duminica pentru ca deviza ProFm Dance pe langa "The beat of Bucharest!" este "Week-end incontinuu!"

Acum ca te-am pus in tema nu-ti ramane decat sa-ti setezi radioul din masina, din casa sau mai stiu eu ce loc in care iti petreci timpul pe 89,5 fm sau sa ne asculti live pe www.dancefm.ro!U'll see it's simply THE BEST!!!

Rock yourself with PROFM DANCE!!!

3 comments:

OLiX said...

in weekendul asta incepi emisia? cand ? cum? de la ce ora ?

iti tin pumnii !

Todoran-Rares Daniel Nicolae said...

http://todoran.blogspot.com/2007/11/pro-fm-dance-895-fm-bucuresti.html
Bafta!

OLiX said...

i hear youuu ! nice voice u have :)