Tuesday, November 13, 2007

Time 4 GOSSIP!!!




Claudia Schiffer revine in lumea modei si nu oricum…Ci asa cum ii sta bine unui model de top care are in spate 20 de ani de experienta…A inceput cu Chanel, revine tot cu Chanel prezentand colectia prêt-a porter pentru primavara anului 2008! Lagerfeld s-a ocupat personal de cele 3 zile de sedinta foto desfasurata saptamana trecuta in St Tropez.Cum e sa ai succesul de la 17 ani si la 37???Iti spun eu si confirma Claudia Schiffer…E parfum…E Chanel!

Filmul ce se afla pe primul loc in box-office-ul nord american se numeste Bee-Movie si este realizat de actorul de comedie Jerry Seinfeld…Cand e vorba de incasari de peste 26 de milioane de dolari in doar 3 zile-de vineri pana duminica- pare perfect normal sa dai in mintea copiilor si sa realizezi lungmetraje animate!

Ori s-a saturat de celebritate, ori vrea sa se retraga cat e pe val…Eva Longoria se pregateste sa renunte la rolul din Neveste Disperate…De fapt si-l asuma in viata reala- casatorita cu baschetbalistul Tony Parker este deja, doar copilul lipseste pentru a fi tacamul complet! Sa fie acesta un motiv destul de intemeiat pentru a renunta la celebritate? Ramane de vazut!

Grea viata de vedeta…Concerte peste concerte, albume, nebunii, aduni niste bani si vrei sa-ti faci casa viselor tale si ghici ce???Nici atunci nu poti…Vrei, nu vrei ai vecini! Vrei, nu vrei tre’ sa tii cont si de ei…Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones, este nevoit sa renunte la proiectul piscinei subterane pe care urma sa o amplaseze pe proprietatea din vestul Londrei, pentru a face pe placul vecinilor…Nu stim inca daca e vorba de invidie sau de motivul invocat- cele 4 magnolii de pe teren…

Se pare ca la Neverland Valley Ranch inca se joaca jocuri de-ale copilariei…Ma refer la v-ati-ascunselea mai exact pentru ca daca saptamana trecuta bietul Michael era pe cale sa piarda terenul de aceasta data cere o refinantare a ipotecii…Ba e proprietatea, ba nu e…Ba ramane a lui Michael, ba o ia statul…Clar e baba-oarba si la ei in justitie…

Daca nu vrei sa mergi la munte in week-end pentru a prinde ce se mai poate prinde din prima zapada pe anul asta te sfatuiesc sa scoti iar carnetelul cu evenimente si sa notezi dupa dictare…Vineri, in Bucuresti o gasesti pe Sister Bliss de la Faithless…Sambata dai peste Daniel Bell, Suie Paparude si Robbie Rivera, in locatii diferite asa ca trebuie sa-I cauti bine…Eu insa nu caut prea mult si iti servesc acum LIsten si Beyonce pentru ca e bine sa asculti numai muzica buna, sa vezi numai filme bune si sa asculti numai cele mai tari radiouri :P...Despre asta ramane sa discutam pe la sfarsitul saptamanii!!!



Rock yourself!!!

No comments: