Tuesday, March 18, 2008

Calcat in picioare de corporatista anului 2008...

Zaci pe asfalt de juma' de ora...Intins, cu ochii pierduti in albastrul cerului si inca nu realizezi ce te-a lovit...

Ai costumul sifonat, esti alb la fata, obrazul stang e rosu si contrasteaza puternic albeata fetei si ti-a ramas urma tocului ei infipt in camasa...

S-a nascut un nou tip de femeie!...Femeia cu pretentii de emancipata, care nu stie sa lege doua vorbe dar care iti stie pe de rost toate barfele si can-can-urile societatii si stalceste deranjant numele brand-urilor pe care le poarta in combinatii ridicole...E corporatista de care povestea Cristocea acum doua zile in Jurnalul National...E mandra de ea, isi acorda timp pentru tabieturi si se considera cea mai importanta persoana de pe fata pamantului...

Asa e "Micaela", gasita aseara pe nush ce site unde-si exprima raspicat convingerile asupra maturitatii si imaturitatii femeilor...Si iata cum vede aceasta "gratie inteligenta" a societatii noastre paralela intre cele doua tipuri de femei: Dau copy/paste, sa ne-ntelegem...

"FEMEIA IMATURA SI FEMEIA MATURA…

- Femeile imature isi pastreaza agenda complet goala si asteapta sa le sune un barbat…Femeile mature isi fac propriile planuri si ii spun cu gratie barbatului pe care il apreciaza ca este binevenit in acele activitati la care doreste sa participe.

- Femeile imature vor sa-l controleze pe barbatul din viata lor. Femeile mature stiu ca, daca barbatul este cu adevarat al lor, controlatul este absolut inutil.

- Femeile imature il verifica pe barbatul care nu le-a sunat. Femeile mature sunt prea ocupate ca sa observe ca el nu a sunat.

- Femeile imature incearca sa inlantuiasca un barbat utilizand sexul. Femeile mature stiu ca numai sex-appealul de tip mental poate determina un barbat sa vrea sa te inlantuiasca el pe tine.

- Femeile imature falsifica manifestarile placerii sexuale, ori asteapta cuminti sa termine barbatul ceea ce face el acolo in mod egoist ori prostesc… Femeile mature, in aceeasi situatie, spun ” Opreste-te ” , se ridica, se imbraca si pleaca.
- Femeilor imature le este frica de perioadele in care sunt pe cont propriu. Femeile mature apre-ciaza aceste perioade si le utilizeaza ca timp pretios, in care poti realiza mari progrese personale.

- Femeile imature ignora ” baietii buni ” . Femeile mature ignora ” baietii rai ” .
- Femeile imature il pot aduce pe un barbat la orgasm, femeile mature il pot aduce pe barbat acasa.

- Femeile imature sunt permanent ingrijorate ca nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume barbat. Femeile mature stiu ca sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare barbat.

- Femeile imature incearca sa monopolizeze tot timpul barbatului lor. Femeia matura realizeaza ca ii poate oferi linistita spatiul de care are nevoie unui barbat - asta va face timpul petrecut apoi in cuplu chiar mai placut si special - si pleaca sa se distreze cu proprii prieteni.

- Femeile imature gandesc ca un barbat care plange este un barbat slab. Femeile mature ii ofera acestuia un umar pe care sa planga si o batista.

- Femeile imature vor sa fie rasfatate si ii spun asta in mod raspicat barbatului lor. Femeile mature ii ” arata ” barbatului ce inseamna rasfatul si il fac sa se simta suficient de confortabil ca sa poata raspunde cu reciprocitate fara teama ca-si va pierde ” barbatia ” .

- Femeile imature sunt ranite de un barbat si-i fac pe toti ceilalti barbati sa plateasca pacatele aceluia. Femeile mature stiu ca acela a fost doar UN barbat.

- Femeile imature se indragostesc si vaneaza obiectul afectiunii lor pana in panzele albe, ignorand toate semnalele pe care le primesc si toate realitatile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi. - Femeile mature stiu ca, uneori, cel pe care il iubesti nu te poate iubi pe tine si isi vad de viata lor mai departe, fara amaraciune si furie..."

Eeee...ce zici mah, de saraca tanara cu pretentii de vulpe batrana? Cum sa te gasesti taman tu, mai Micaela, sa imparti femeile in doua ca pe vaci si capre in staul cand tu, mai mama, nu stii sa te exprimi corect gramatical si ai impresia ca-n loc de fluturi in cap, ai termeni elevati??? Cum sa faci tu pe desteapta, cand dai pe-afara de prostie??? Cum s-a facut ea, draga de ea, "controloare de trafic" al substantei cenusii din creierul femeii si pe unele le arunca la gunoi, iar pe altele le aseaza pe tron??? Cum ai putea sa iubesti un robot care se ghideaza dupa decalogul femeii decazute dar cu pretentii de mari doamna??? Mahalagioaica secolului XXI intra in scena...Si nu sunt rea, sunt rea-lista!!!

Iata mentalitatea corporatistei care face pe inaccesibila dar e cea mai ieftina prada...Corporatista care e buna cu tine cand ai cardul plin si ultimul model de BMW si care te pocneste in plina strada, in plina zi, ca nu ai vrut sa o duci la mall sau la cafea in alea 5 minute de pauza de masa pe care le-ai primit la randu-ti de la seful corporatiei la care lucrezi... Corporatista ai vrut, corporatista ai...

Si cum sta corporatista pe tocurile alea, te intrebi? De ce-are nasu-n vant cand tu in genunchi, pe acelasi asfalt, pe aceeasi strada, la fel de alb la fata si-nbujorat pe obraz de la geanta pe care ti-ai primit-o-( "zi mersi ca e Hermes, da?")tot de la ea??? Cum a ajuns cucoana asta-n viata ta??? Pai stai asa...

La inceput, e fata buna, stearsa si devreme-acasa...Le vede pe celelalte fete, pe toculetze, machiate si cochete... Si-ar vrea si ea...Viseaza pe ascuns la toculete de 5 in loc de sandalute cu barete si la lentile de contact ce arunca pe geam ochelarii grosolani de cand avea 10 ani...(e inca mica si frageda-n gandire)



E la liceu si sare-n sus de bucurie...A convins-o pe mama si a trecut peste cuvantul tatalui, diseara are sindrofie...Si-alearga in primele ei sandale-mbulinate cu portofelasul la glezna sa nu-si faca banii si actele acasa uitate...(e primul semn de "evolutie")



O vezi pe strada si-o admiri ca e ca luna de frumoasa...Si mersul ei si rochia de matase topita si stilul ei sic inima nu ti-o lasa...Si gandu-ti fuge si el la Cenusareasa asta mladioasa...(se transforma din fluture in zana si pierdut in misterul ei iti pare o cadana...)



Si-o scoti la film, la cofetarie si la o cafea...esti aiurit si prost si-o vezi ca pe o stea...Si nu-ti dai seama ca fata joaca-un rol si nu se simte bine pe tocurile cui in loc de traditionalele-i botine...( te fenteaza si se da altcineva, sa fie sigura ca are-n palma inimioara ta)



Ajungi cu ea si-n pat si crezi ca e de tine...C-ai rupt salteaua-n doua si inc-alearga inspre tine...Si stie fata cum se face ca doar nah- e lectia de baza de cand paseste-n casa ta...Mentalitatea comunista si datinile strabune spun clar si ferm: "Femeia-n societate sa fie doamna, in casa gospodina si-n pat c***a"...S-ai inghitit galusca iar, pai, prostule, ce esti...Din filmul asta prost in veci n-o sa te mai trezesti...



Esti mort si copt si vrajit intr-ale ei mreje...Cum tarantula-n panze isi taraste musca... asa esti tu, acum, prietene...Nu intelegi nici turca...Nu mai vezi, nu mai auzi, nu mai ai nici prieteni, nici vecini...Si-i cumperi pantofi cu pietre, ca nu mai poarta fata nici sandale, nici ghete...Ii dai pe mana casa, cardul si masina ta, ai incredere totala c-o stii numai a ta...O iei cu tine peste tot si-i ceri sa-ti fie soata...Ce trist iti e destinul, ce de-un biet fir de par fericirea-ti-agata...O faci cu-adevarat, femeie-n societate...Dar nici nu stii si nici nu vrei sa stii= pielea ce-i poate...



Si-acum se schimba foaia si pare ca nu-i ea...Ea purta pantofi fini si nu asa ceva...Era dulcica si suava ca o garofita si nu credeai ca va ajunge cu inima de fier o astfel de fetita...Si stai si-nghite si n-ai ce comenta...E alegerea ta, mai, boule, acum nu regreta...



Si parca-i vrea sa te intorci in timp, s-o schimbi cu-alta...Una care sa-si accepte varsta si sa se bucure de ea...Si care sa te vrea pe tine, nu casele, masinile si banii din conturile din tarile straine...Ai vrea si tu asa ceva...Ai vrea si tu schimbarea...



Te-ai ridicat de pe asfalt, te scuturi si te uiti la ea...Micaela, corporatista emancipata, sta chiar in fata ta...O iei de mana, traversati si-i cumperi cele mai urate botine pe care le-ai vazut in geam...Si i le-ntinzi gentil, o saruti pe obraz, ii zambesti ca un fin ce esti, fericit ca a zis "nu" cand ai rugat-o sa fie sotia ta, asta demult asa...I-ai dat papucii aia urati inapoi, cu care a intrat in viata ta...Ii intorci spatele...Pleci...Scarbit de corporatista stupida ce a ajuns din steaua ta...



NO HAPPY ENDING!!!

1 comment:

Anonymous said...

La fel cu si femeile mature sunt cam rare in ziua de azi, barbatii adevarati sunt muult mai rari ....