Monday, January 19, 2009

Another HOOOT Week_END!!!

Inca un week-end D-MENT...Inca 2 zile de clubbing, de party-uri bune si ne-bune, de beat-uri indraznete si de dj pusi pe treaba...Ce-a iesit? Watch and learn baby, 'caz this is how we love 2 do it!

EXPIRAT/OTHER SIDE

"Cu ProFM DANCE, petrecerile continua... asa ca toti fanii Other Side si nu numai au fost asteptati in acest weekend la un party aniversar! Clubul Other Side a implinit un anisor! Ca atare, ne-am gandit sa-l serbam cum se cuvine, intre prieteni.

Vineri 16 ian
Eclectrique
Marika & D-Laid
Intr-un mix original si altfel decat stiti.
Beaturi funky si breaks, old scholl vs new realeses, Marika vs D-Laid!

Sambata 17 ian
Les Tripllets de Belleville
Bully/Tomasan/VRT"

www.profmdance.ro


FABRICA

"Desi n-a existat niciun concept de petrecere in spatele acestui party, Marika, OK Corral si The Model au fost prezenti pe 17 ianuarie 2009 in Clubul Fabrica pentru un party complet ne-obisnuit. De warm up se va ocupa Victor Stancov, iar totul va incepe de la ora 23,00.

Daca totusi n-ati avut un motiv solid ca sa veniti sa dansati pe muzici de dans, atunci va aratam noi cum a fost acolo si de ce am numit petrecerea “Welcome back from India party”, sau “You’re not welcomed back from India party”, sau cel mai bine ”You should have stayed in India, it’s hotter there Party”, pentru ca a fost prima petrecere sub formula OK Corral de la intoarcerea acestora din India.

Totusi, suntem convinsi ca n-ati avut nevoie de niciun alt motiv special ca sa dansati sambata seara la Fabrica cu Marika, The Model, Thornado si Vania."

www.profmdance.ro


STUDIO MARTIN

A mirosit a anii '90 vineri alaturi de:

Line Up: VLADONE
NIKI4
VASILE
MICHI [SUIE PAPARUDE]
DOBRICA [SUIE PAPARUDE]



Iar sambata ne-am dat peste cap, am dat din cap si ne-am dat peste cap alaturi de:



La SHADE s-a "desfasurat" Ozgur Can, pt a nu stiu cata ora in Romania...

And these are the pics, baby...Don't 4get 2 D.A.N.C.E. on 89,5 fm or www.profmdance.ro !!!

Cu GreeG(ProFM) si JiJi(jijievent)



Fabrica



Cu Pasky si Vlad



Cu Gojira

No comments: