Tuesday, January 6, 2009

50.000 de oameni au intrat in noul an alaturi de ProFM si MTV

La trecerea dintre ani, Piata Revolutiei a fost luata cu asalt de zeci de mii de oameni veniti sa ia parte la cel mai tare show de Revelion oferit de ProFM si MTV: LIVE Revolution!

Dj Ivan a electrizat publicul inca de la ora 19.00, iar incepand cu ora 21:00 pe scena LIVE Revolution au urcat cei mai renumiti artisti romani ai momentului: Loredana, Claudia – Cream, Andreea Balan, Akcent, Montuga, Marius & Giulia, Voltaj, Anca Badiu, Alb Negru si Animal X.

DJ-ii ProFM George Vintila, Nono Semen si Catalin Ivan impreuna cu VJ-ita MTV Oana Tache au avut grija ca atmostera sa fie fierbinte in ciuda temperaturii scazute si s-au bucurat alaturi de publicul din Piata Revolutiei de show-urile de lasere, lumini si de focurile de artificii.

Mega show-ul LIVE Revolution a fost trasmis intregral pe ProFM, MTV si ProTV International. Cu asa un spectacol grandios de intampinare, 2009 se anunta pe masura – plin de distractie, muzica si voie buna alaturi de ProFM si MTV.


www.profm.ro

1 comment:

Dan Gheorghe said...

macar prin spectacole si distractie oamenii incearca sa uite, pentru moment, de problemele de acasa, de la serviciu, din viata reala. prea reala...