Tuesday, January 20, 2009

HOT HOT HOT @ PROFM DANCE!!!

"Imi bate pe la urechiuse un vanticel de primavara acompaniat de beat-urile puternice eliberate din difuzoarele frecventei tale preferate- 89,5 fm… Un iz de frumusete imi trece pe sub nas si ma simt oarecum onorata de a-ti face un cadou la inceput de timp bun si de soare puternic in priviri…Asa ca nu are nici un rost sa te duc frumusel cu zaharelul si sa-ti distrag atentia catre alte sfere cand pot fi scurta si la obiect. Am pentru tine, ascultatorule fidel, inca o piesa care sa te incalzeasca si care sa te faca sa dansezi chiar si la inceput de saptamana.

Asadar, iti prezint doua domnisoare dotate vocal si demne de respect pe scena dance a lumii. Booty Luv a aparut ca proiect in iunie 2006, cand Cherise Roberts si Nadia Shepherd semnau la label-ul lui Hed Kandi. Englezoaicelor le-a picat bine trecerea de la grupul de hip-hop “Big Brovaz” la trend-ul electronic ce ameninta ca va cuceri lumea, astfel incat albumul lor de debut a aterizat direct pe pozitia cu numarul 11 in UK Album Chart si le-a adus adus celebritatea prin cele 4 smash-hit-uri pe care le-au lansat.

Esti familiarizat cu piesa Boogie 2nite,
pe care ai regasit-o de multe ori de-a lungul calatoriei tale muzicale pe PROFM DANCE si care a ajuns sa fie remixata de alte nume mari ca Haji Seamus sau DB Boulevard, alti cunoscuti de-ai nostrii… Chiar daca cele doua au reusit sa sparga piata internationala cu Boogie 2nite, nu trebuie “neglijat” nici realease-ul de la inceputul lui 2007, un cover dupa Luther Vandross si a lui “Shine”…

Albumul de debut a fost “lansat la apa” pe 17 septembrie 2007, la o saptamana distanta de al 3-lea single. “Don’t Mess With My Man” spuneam Booty Luv pe un nou cover dupa Lucy Pearl si ne-am convins ca nu e de joaca cu englezoaicele cand vine vorba de barbati si de ascensiunea in topuri- respectiv number 1- ul UK Dance Chart!

Pe o oarescare fuga, “Some Kinda Rush”, primul realease original al trupei, a innebunit lumea
si uite asa se face ca si in 2008 “ne tratam” tot cu Booty Luv si al lor “Dance Dance”, piesa ce se bucura de un imens si intens succes in topurile olandeze, nemtesti si olandeze…Si acum la PROFM DANCE ca un HOT HOT HOT ce este…

THIS IS THE NEW MASTER PIECE!!!


www.profm.dance.ro/blog

No comments: