Monday, January 26, 2009

HOT ARMIN only @ PROFM DANCEEE!!!

Guess who's back in the house??? AAAAAAAAAARRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!

Cel mai bun dj al lumii revineeeee!!! Asa ca tine-te bineeeeeee...Because the one and only ARMIN VAN BUUREN isi face din nou aparitia, din punct de vedere auditiv, pe frecventa PROFM DANCE!!! Un nou hit e gata si la fel de pregatiti se pare ca suntem si noi pentru some HOT stuff marca PROFM DANCE!

Nascut chiar de Craciun, in 1976, in Olanda, cel mai mare dj si producator de trance( parerea mea :P) si-a incercat intai norocul in drept...Mdap, ai citit bine, Armin a vrut sa se faca avocat, insa si-a descoperit noi pasiuni spre norocul nostru. Primul club care s-a bucurat de sound-ul sau incredibil a fost Nexus, iar printre primele piese produse de "magicele degetele" se numarau si "Touch me" sau "Communication".

Armin isi autodescrie stilul ca fiind eliberator, euforic, melodic si energic si daca ar fi sa-l citez in totalitate: "Don't be a prisoner of your own style", pare un motto demn de urmat atat de colegii lui de breasla cat si de party-maniaci indiferent de genul muzical electronic pe care s-au axat.

Pasionat de radio ca si noi, Armin are propriul show denumit sugestiv "A State of Trance", program care ruleaza de mai bine de 7 ani in fm. Daca in 2002 facea "primii pasi" in DJ MAG TOP 100 direct pe locul al 5-lea, urmatorii 3 ani l-au prins pe podium, cu medalia de bronz adjudecata, iar din 2007 nu se mai desparte de varful clasamentului. Este oficial THE BEST DJ OF THE WORLD!!!

Hit dupa hit, colaborari de mare anvergura, albume de succes dintre care ultimul "Armin- Only Imagine", prezentat in cadrul turneului mondial de anul trecut, un show la Bucuresti la Arenele Romane de-a dreptul( si stangul pentru ca s-a dansat mult si bine :P)incendiar si faptul ca s-a prezentat dand pe afara de modestie in studioul PROFM DANCE pentru un interviu in exclusivitate, m-au facut sa-l admir, sa-l ascult mai mult si sa imi faca o deosebita placere de a-ti prezenta ultimul lui release!

De neuitat si de reascultat pare a fi ARMIN, aceasta sursa inepuizabila de creativitate...Si daca tot am pomenit "Unforgivable" Armin, iti mai spun doar atat- asa se numeste si HOT-ul de saptamana aceasta



Listen and ENJOY THE REAL BEAT OF BUCHAREST on 89,5 fm or www.profmdance.ro...And don't forget 2 DANCEEEEEEEEE!!!!

No comments: