Monday, January 12, 2009

VJ Oana e pasionata de sporturi extreme!



La scurt timp dupa ce a prezentat in noaptea dintre ani LIVE Revolution, difuzat la MTV si ProFM, VJ-ita Oana a profitat de cateva zile libere pentru o mini-vacanta “extrema” la munte!

Impatimita a sporturilor de iarna, Oana Tache a inceput noul an pe partie, cu snowboard-ul in picioare si dorinta de a experimenta miscari noi pe placa.

Astfel, party-girl de la MTV si ProFM DANCE, Oana a incercat pentru prima oara free-ride, despre care spune ca este noul nivel al snowboarding-ului.

"Soare, multa zapada, frig cat sa simti ca esti la munte, prieteni si multe zambete transforma cateva zile intr-o adevarata vacanta. Nu au lipsit peripetiile de pe drum, iar al meu Dragon, asa cum ii spun board-ului, a fost pus la mare incercare cand am decis sa explorez imprejurimile partiei. Am experimentat free ride-ul si, cu toate ca este destul de periculoasa coborarea muntelui direct pe versantul inzapezit, pe un traseu neumblat, mi s-a parut fantastica senzatia pe care o traiesti cand tu esti cel care lasa prima urma pe si in zapada", a povestit entuziasmata Oana.
www.protv.ro




No comments: