Wednesday, January 28, 2009

HOT EVENTS with PROFM DANCE and MTV!!!

Selectro Every Wed
Expirat & Other Side , Bucuresti , Romania | 28.01.2009 | ora 23:00
In Expirat: UNU, Marika (Still Agency), Greeg (ProFM DANCE)
In Other Side: Mara & Narcissa


Gotham City Night @ Studio Martin
Studio Martin , Bucuresti , Romania | 31.01.2009 | ora 23:00


Line Up: BECKA [Gotham City Records - New York/Barcelona]
ARA / Agent Orange [Gotham City Records - New York/Barcelona]
Ali Nasser [Sunrise]

Sambata, 31 ianuarie, de la ora 23:00 ProFM DANCE si MTV va invita la o seara de exceptie alaturi de Ara & Becka, care vin pentru prima data in Romania.

Becka
Becka a crescut in Philadelphia, unde a descoperit dragostea de muzica electronica. De la o varsta frageda a inceput cantand si cantand la diverse instrumente, inclusiv viola si pianul. La sfarsitul anilor 80 ea a inceput sa colectioneze de vinyl-uri ale artistilor, cum ar fi Little Louis si Inner City, dar nici nu se gandea ce efect vor avea asupra sa si a lumii acestia in anii ce vor urma. Dragoste pentru muzica dance a devenit evidenta dupa aparitiile regulate la un show de televiziune numit "Dance Party USA". Aici ea a fost inconjurata de un sunet comercial al muzici dance, precum si de inceputurile Acid House si Detroit Techno. Abia la inceputul anilor 90 rave-ul exploda in Philadelphia, astfel ea a vazut DJ-ing-ul ca o cariera.
iind dependenta de vinyl, Becka poate mixa o gama larga de stiluri lasand liber asaltului turbulent asupra simturilor. Aceasta doamna DJ a castigat de respect si notorietate atat in SUA, cat si pe plan internaţional. Ramai cu ochii pe ea si vei fi martor la aceasta crestere a talentului, care calatoreste cu viteza sunetului !

Ara
Ara este considerat a fi printre crema artistilor internaţionali de muzica electronica. Numeroasele sale evenimente au inclus rezidente in New York, festivaluri urise, cum ar fi ULTRA Music Festival din Miami, Pacha NYC, Gatecrasher, Zoo Project din Ibiza, si gig-uri pe fiecare continent.
El creeaza muzica (sub numele de ARA si/sau Agent Orange) din anul 2001, la label-uri globale respectate: Vandit (Paul Van Dyk), Terminal M (Monika Kruse), BUSH, Circle Music, Advanced, Liftin’ si cele 3 label-uri pe care le detine - Para Disco, Gotham City Records si Gotham Grooves. Muzica lui Ara a fost mixata sau licentiate de Carl Cox, Richie Hawtin, PVD, DJ Hell, Dave Clarke, Ben Sims, Eric Sneo, Max Graham, Alex Flatner, DJ Lucca, si altii.
Prima sa lansare la Para Disco, un remake al piesei castigatoare a premiului Grammy, Amy Winehouse - "Rehab", a ajuns pe pozitia a 16-a pe vanzarile globale ale Beatport si a fost un mare hit la Winter Music Conference 2008 din Miami, piesa fiind mixata de artişti ca Armin Van Buuren, Who The Funk, Tommy Sunshine, si Danny Tenaglia.
In vara anului 2006 el s-a mutat la studioul din Barcelona, unde a continuat proiectele sale de studio şi programul turului.

Intrare:
20 ron intre 23:00 – 24:00
30 ron dupa 24:00




INFO PRELUATE DE PE www.profmdance.ro

No comments: