Monday, February 25, 2008

Despre ai nostrii- Dj Escu, Bogdan Nicolai, Cristi Stanciu!!! ProFm'SCOOL




Ma bucur sa pot spune ca ne marim gashka...Si daca e vorba despre un vechi prieten si mai ales un nou coleg parca ma bucur si mai tare! Cristi Stanciu, devine de maine, oficial, Dj la PROFM!!!El va fi la pupitru de la ora 20:00 pana la ora 23:00 la The Hit Factory!!!

Acum o saptamana isi intra in mana sub umbrela PRO, in postul de playlist manager MTV, post pe care ii place lui sa spuna ca a picat cum nu se putea mai bine, in preajma zilei de nastere deci a fost considerat un fel de cadou de bun venit!

Ramane pe sticla, tot la MTV si dai de el in fiecare luni de la ora 21:00 la MTV HITLIST, o emisiune interactiva, asa cum va fi intregul MTV nou, unde telespectatorii, prezenti si pe site-ul www.mtv.ro, vor putea face ranking-ul celor mai tari piese, prin vot!

ProFm'SCOOL, implicit Bogdan Nicolai si Dj Escu, l-au avut ca invitat in aceasta seara pe Stanciu, i-au dat asa un mini botez intr-ale radioului, asta ca sa simta mai bine atmosfera de la ProFm; l-au descusut pe toate partile cu traznaile pe care le-a facut in liceu, pe langa acestea au aflat si de primul sarut, prima partida de sex, fumatul-un viciu pe care-l are din clasa a 12-a sau cel putin asa stie mama lui :)))) etc etc etc...

O editie foarte haioasa, asa cum ne-au obisnuit cei doi DJ deja veterani in studioul ProFm, s-a ras mult, am ras mult si m-am sms-uit cu ai nostrii ca deh o cerea situatia, faza cu botezul a fost absolut geniala :)))))))!!!

Stai cu urechea pe ProFm'SCOOL in fiecare luni, de la ora 19:00 and DANCE!!!

Aaaaaaaa, si ca sa incheiem apoteotic asa, iata imnul ProFm'SCOOL!!! Enjoy!!! :)))

1 comment:

Anonymous said...

super-tare imnul!