Monday, February 11, 2008

Grammy Awards 2008 pe blogul meu!!!:P

Aseara, mare a parte a prietenilor mei nici nu s-au sinchisit sa iasa din casa...Am urmat valul si am ramas, dupa ce am revenit de la radio, indoor pentru a urmari The Grammy Awards!

Stiam deja ca Beyonce si Tina Turner vor face duet, ca FooFighters vor canta live cu orchestra in spate si ca Amy Winehouse, va canta live prin satelit ca deh...e fata la dezintoxicare si e mai safe asa pt ea...De fapt nu i s-a acordat de catre Statele Unite viza din cauza problemelor ei legate de droguri!Noroc mare cu internetul ca al;tfel cine o mai vedea la fata pe Miss Winehouse cea mai nominalizata artista de anul acesta- la nu mai putin de 6 categorii??? :P

Si uite ca asa a fost... Miss "Rehab" cu toate ca a zis "No, no, no" prezentei live, a primit 5 premii, urmata de Kanye West, pe care eu pariam la sfarsitul anului trecut, care le-a suflat colegilor de breasla nu mai putin de 4 premii.

E cazul sa postam si reactia artistei referitoare la piesa aducatoare de noroc, cea "MAI BUNA PIESA A ANULUI" de pe "CEL MAI BUN ALBUM AL ANULUI" ce a facut din Winehouse- "REVELATIA ANULUI" si "CEA MAI BUNA CANTAREATA"!



Se pare ca pe cat de complicata ii este viata, pe atat de mult ii este apreciata muzica! Poate fi comparata, din punctul meu de vedere, cu Freddie Mercury-Oameni ai timpului lor care fac spectacol si sunt apreciati ca artisti nu pentru ce fac dupa ce parasesc scena! :)



Rihanna a performat live alaturi de Frank Sinatra prin intermediul unui colaj virtual- here it is!!!



Si daca merge sa faci show cu Sinatra, de ce nu ai face si cu John Mayer?! Alicia parca s-a reinventat un pik din punct de vedere look, dar vocea ii ramane incontestabil inconfundabila! Just watch!

Beyonce si Tina Turner care are nu mai putin de 70 de ani au facut mega show! Iar Tina pare ca intr-adevar detine secretul elixirului tineretii- frate, cum sa arati asa la 70 de ani??? Recunoasteti, ca arata mai bine decat multe pustoaice minore ale zilelor noastre!!! :D:D:D:D Tina, you rock, girl!!!



Justin nu a stat degeaba in 2007 si asta s-a vazut aseara cand a fost premiat de "Oscarurile Industriei Muzicale"- The Grammy Awards ca fiind "CEL MAI BUN CANTARET POP AL ANULUI", ce are in repertoriul "CEL MAI BUN CANTEC DANCE"- Lovestoned/I think that she knows!!!

Cea mai buna trupa a fost desemnata Maroon 5, in timp ce Chemical Brothers au rupt cu "We are the night"- "CEL MAI BUN ALBUM DANCE"!!! Zic sa vedem clipul piesei "The Salmon Dance", preferata mea!!! :P:))) Prietenii stiu de ce!



Restul premiilor castigate sunt chiar aici, dupa cum urmeaza!!!

Cel mai bun cântec rock:
Bruce Springsteen, "Radio Nowhere"

Cel mai bun album rock:
Foo Fighters, "Echoes, Silence, Patience & Grace"

Cel mai bun album rap:
Kanye West, "Graduation"

Cea mai bună colaborarea rap:
Rihanna şi Jay-Z, "Umbrella"

Cel mai bun album country:
Vince Gill, "These Days"

Cel mai bun album R&B:
Chaka Khan, "Funk This"

Just Dance!!!

No comments: