Saturday, February 23, 2008

NewZZZZZZZ!!!

Sa incepem asa cum ne sta bine cu stiri, stirutze, stiroaie despre o parte din Dj-ii de calibru...

Toata lumea isi aminteste de lansarea oficiala ProFm Dance, de pe 1 Decembrie 2007, de la mega show-ul olandezului zburator...Ei bine, TIESTO, dupa un an in care a strabatut lumea in lung si-n lat pentru a-si promova ultimul release-ELEMENTS OF LIFE, lanseaza pe 29 feb a.c., adica in cateva zile si DVD-ul ce va purta acelasi titlu...La noi, pe 1 dec, a fost foarte tare, dar daca n-ati apucat sa ajungeti la event sau va roade curiozitatea sa vedeti cum a fost si prin alte parti, la Copenhaga mai exact, nu ratati DVD-ul!!!

Sasha si Digweed ne surprind cu un nou turneu, de data asta prin SUA, Canada si Mexic, in martie si aprilie...Si cum baietii nu u mai fost impreuna in turneu de vreo 6 ani, zic ei si zicem si noi ca le pica numai bine initiativa managerilor si a organizatorilor! Sasha si Digweed vor innebuni 21 de orase!

Pe premiza- se intampla si la case mai mari, Cold Play si Robbie Williams au mari probleme cu label-ul, casa de productie EMI! Coldplay au si anuntat ca nu vor mai lansa anul acesta in vara albumul asa cum era prevazut...De ce? Pai, "de ce domne' sa ramanem la astia si sa lansam un nou album, cand ei sunt in pline restructurari si nu prea mai stiu de capu' lor...Avem variante, optiuni deci putem alege si altceva..."spuneau baietii. Pana la urma s-au calmat apele, s-au impacat, si-au dat mana, s-au pupat frumusel pe obraz si in vara avem parte de o lansare, un nou album si asteptam sa aflam si titlul release-ului, nu???

LOve Parade revine si in 2008 mai spectaculos ca in 2007, cand a reusit sa adune 1,2 milioane de oameni...Anul acesta show-ul va fi de mare exceptie, evenimentul desfasurandu-se pe 19 iulie, in Dortmund si nu asa oricum...Ci pe una din cele mai circulate autostrazi din Germania-B1!!! Love Parade il aduce la platane si pe Felix Krocher- votat dj-ul numarul 1 acolo la ei, la nemti!

Daca Kanye West a facut mega show cu Daft Punk la Grammy's, Rihanna de ce nu s-ar da in spectacol cu britranicii de la Klaxons, la Brit Awards??? Incercarea moarte n-are dar parca show-ul a fost tras la indigo-piramida si la Daft si la Klaxons, aceeasi combinatie intre electronic music si r'n'b-hiphop so...a cam batut la ochi si nici nu a iesit mai bine!
Interesanta in schimb, este povestea Klaxons care par a fi un fel de icons atat musical cat si fashionistic- al noului curent nu-rave!

Cam atat pt dimineata asta de sambata, la mine e ink dimineata :D!!! Mai multe la Party Guide 2night, cand apare si Satoshi pe frecventa si dam si invitatii la show-ul lui!!!



Dance with me!!!

No comments: