Saturday, February 23, 2008

Primul poster cu fetele de la PROFM DANCE!!!



E uite si povestea primului afis cu fetele de la Dance...Cristina iti da buna-dimineata la WAKE UP'N DANCE de luni pana vineri de la 8 am pana la 12, Ana-Maria iti rata drumul catre casa la DANCE YOUR WAY de luni pana joi de la !7 la 21, iar subsemnata iti face programul de fun vineri, sambata si duminica de la 17 la 21 la PARTY GUIDE!!!

Poster-ul a aparut deja atat la noi in studio pe unul dintre pereti(ala din fata pupitrului ca "sa fim constiente de ce facem cand emitem", zise dom' director :P), cat si in ramele din incinta liceelor cu care ProFm'sCOOL are parteneriat... ca sa nu mai aduc vorba de fly-erele care se vor da la super show-ul Chicane, Jeff Milles, M.A.N.D.Y. si Monochrome de pe 1 martie!!!

Asa ca un motiv in plus pentru a asculta ProFM DANCE, pe langa muzica numai buna de dans, programele haioase, concursurile care te trimit la cei mai tari Dj ai lumii- si fete una si una zicem noi fara pic de modestie ca deh "e pentru prosti" asta ca sa-l citez pe Stanciu, ca tot a fost ziua lui :P!!!

Toate bune si nebune...
'Till next time...DANCE!!!

No comments: