Wednesday, February 6, 2008

Una calda, una rece sloi...

Si totusi vom incepe cu cea rece ca la final sa ne bucuram de cea noua...

"DECIZIE. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat ieri două licenţe audiovizuale societăţii Euro Channel International pentru un post destinat copiilor, Euro Kid TV, şi pentru un post de teleshopping, Telemarketing Store TV.

Suma investită de cei doi acţionari (Konstantinidis Nikoaos - 5% şi Zăuleţ Elena - Alina - 95%) pentru lansarea celor două canale tematice este de 910.000 de euro. Posturile vor emite 24 de ore pe zi, Euro Kid TV axându-se pe programe informative precum „Fashion Kid“, „Kid Cultural“, „Kid’s holiday“, educative („Kids songs“, „Sănătatea copilului“, „Fanii animalelor“) şi desene animate. Postul de teleshopping va promova produse noi de pe piaţă." Informeaza Evenimentul Zilei, astazi, 06.02.2007!!!

Parerea-mi proprie si personala despre nemaipomenitul post tv, EuroChannel o cunosc deja parte a apropiatilor mei...Sa dam si niste informatii la cald zic, cu toate ca subiectul este rece, mort si ingropat la mai mult de 2 metri sub pamant...Lipsa totala de profesionalism a persoanelor implicate, in special a patronilor care nu numai ca nu-si respectau promisiunile financiare catre angajati dar aveau si o atitudine foarte nesanatoasa fata de acestia...Postul a fost parasit de 90% din angajatii sai, in urma unei "rascoale" daca o puteam numi asa, important este ca s-a plecat in masa datorita celor exprimate mai sus...

Am aflat de la cei care au lucrat acolo de articolul din EVZ si nu ma pot opri decat asupra unei singure observatii...Oamenii astia care nu au fost in stare sa-si plateasca angajatii, cumpara 2 licente pentru 2 televiziuni in care practic nu se poate investi nimic(dar afirma ca au investit si probabil ca au facut-o, cu toate ca mai mult ca sigur banii au mers in alte parti!Mai multe declaratii nu fac insa e cusuta cu atza alba treaba si pute raaaaaau daca ajungeti pe Drumul Sarii...


Si tot la capitolul noi televiziuni, dam de prima televiziune on-line a unei trupe romanesti- HI-Q TV ce va fi lansata oficial la apa pe 14 februarie!!! Se descurca bine Florin Grozea la capitolul inovatii, fie ele si virtuale, daca stam sa ne gandim ca tot el detine si E-OK.ro! Si pentru ca se stie ca primul site de trupa a fost cel al Hi-Q(1999), primul blog tot al lor, primul fan-club on-line si primele emisii live din studio tot ale lor,Florin fiind cel mai interesat de noile tendinte ale netului si ce poate face el(netu') pentru trupe, in special ajungerea aproape de fani mai repede, iata ce am gasit pe blogul lui:

"Ce e Hi-Q TV?

Hi-Q TV este o premieră în România: te aşteptai la asta, nu?

Hi-Q TV este televiziune on-line: sună pompos, dar asta este - un canal video care transmite programe înregistrate (clipuri, making of, behind the scenes, montaje, etc.) şi emisiuni în direct cu membrii Hi-Q şi prietenii lor.

Da, vom transmite în direct pe Hi-Q TV de la concerte, din turnee, din studio sau de la conferinţe de presă. Nu, nu este doar televiziunea noastră, este a tuturor prietenilor - pune filmuleţe cu tine dansând/cântând pe muzica noastră sau orice montaj care are legătură cu “gaşca ta” pe Trilulilu.ro (partenerul media) şi poţi apărea pe post. Deja câteva filmuleţe sunt în program!

Hi-Q TV este o televiziune interactivă: transmite în direct, primeşte materialele voastre, are chat. Apasă pe butonul CHAT din stânga jos şi intră în conversaţie. Avem de gând să transmitem în direct pe Hi-Q TV şi să răspundem live la întrebările voastre puse pe chat!

Ne aşteptăm ca cei peste 3 milioane de vizitatori care ne-au vizitat până acum pe site-ul trupei să fie atraşi şi de acest nou concept, dedicat 100% lor!

Prieteni, intraţi pe Hi-Q TV şi spuneţi-mi cum vi se pare ideea noastră!"

Sa fie intr-un ceas bun baieti!



Intr-o alta ordine de idei, daca tot a venit vorba de Hi-Q mai am o intrebare...Ce se intampla cu Nicoleta??? Chiar paraseste trupa si isi urmeaza prietenul handbalist prin tari straine, sau mai ramane sa ne cante si sa ne incante cu prezenta ei???

'Till i'll find the answers- Keep it cool and DANCE!!!

2 comments:

Alexandra Simion said...

Am cosmaruri cand imi aduc aminte de Eurochannel... WTF..ma mir ca nu au "murit"..:D
kiss sis'

Unknown said...

Mulţumesc pentru articol şi pentru urări!

Cât despre Nicoleta te rog să nu crezi tot ce scriu ziarele (căutătoare de scandal). Nu ţi se pare stupid să spui că un handbalist pleacă să joace în America? :-)) Pe bune acum, HANDBAL ÎN AMERICA?!? Nici gând, Nicoleta is here to stay. Iar Marius (iubitul ei) mai are 3 ani de contract la Steaua.