Monday, February 18, 2008

Mtv isi ia avant...Si castiga teren :D!




Schimbari mari la Mtv de cand a intrat sub umbrelutza trustului Pro...Si daca tot suntem in familie de ce nu v-as pune la curent cu toate cele???

Emisiuni muuuuuuuuuulte in grila, foarte multe din cele importate au rulat incontinuu de cand postul a fost cumparat si pana in prezent pentru ca se pare ca nici productiile interne nu se mai lasa asteptate!!!

De exemplu, maine, 19 februarie incepand cu ora 21:00 Mtv-ul il aduce in platou pe Alex Yamasha in postura de Vj, primul Vj ce va prezenta Mtv Hitlist! Alex Velea nu avea cum sa refuze propunerea MTV mai ales ca declara pentru site-ul Vedeta.ro:

"Sunt incantat de propunerea pe care mi-au facut-o cei de la MTV, mai ales ca tipul emisiunii se potriveste foarte bine varstei mele iar MTV este unul din posturile mele preferate. Marti am ocazia sa apar in fata publicului si in alta postura, cea de VJ MTV".

In timp ce pe site-ul oficial MTV Romania(care apropo merita vizitat, pentru ca s-au schimbat multe si pe acolo) artistul care crede in "Dragoste la prima vedere" spune:

"Nu ştiu dacă o să cunosc toate piesele din top, ar fi fost mai simplu dacă le alegeam eu."



Hai mai, Alex, let';s get real! U'll do just fine! Ca artist, ai partea ta de cooltura muzicala si tot publicul(feminin, mai ales) de parte ta!!!

Mtv Hitlist va fi difuzata in fiecare marti de la ora 21 si in fiecare sambata, in reluare, incepand cu ora 11:00!

Si daca tot suntem la capitolul noutati de la Mtv, iata ca veteranul Cristi Stanciu, omul cu o experienta in tv si radio de 7 ani, incepand de astazi, 18 feb, trece si in spatele camerelor in postura de Playlist Manager! Stanciu considera noul job ca fiind cadoul perfect pentru ziua lui- pe 21 feb va implini 27 de ani si subliniaza pe site-ul MTV Romania urmatoarele :

"Mă simt flatat să lucrez cu o serie de oameni profesionişti şi sunt sigur că, în curând, MTV va deveni noua “fiţă”. Avem puterea să dărâmăm orice bariere din calea noastră, să facem cele mai nonconformiste show-uri şi pentru asta îi vom implica pe toţi telespectatorii noştri în viitoarele proiecte"

Tot Stanciu va fi de data aceasta in fata camerelor, ca Vj pentru emisiunea "Mtv by Request", un fel de "Alege-ti muzica"(fostul lui show de pe MTV), care va permite telespectatorilor alegerea ordinii pieselor din top prin votul pe site!

Mtv castiga la capitolul interactivitate, odata cu relansarea postului iar asta nu poate decat sa nebucure pe noi toti, devoratorii de muzica buna...Vom apuca sa spunem mai des "I'Mtv"!!!

Nu pot decat sa-mi felicit colegii, sa le urez toate cele bune si nebune, spor la munci si sa astept cu nerabdare schimbarile!



PS: La multi ani, Cristi! Sa ne traiesti!

Dance With MTV!!!

1 comment:

OLiX said...

buna asta, Stanciu la radio21 si la MTV :)) ma mir ca e inca acolo :D

Dar cine stie, probabil in curand o sa vina si Stanciu la ProFM :))

Noi sa fim sanatosi :D