Monday, February 25, 2008

Recapitulam, facem calcule si ajungem la raspunsul corect- PROFM DANCE!!!




Daca pe 30 noiembrie anul trecut, abia se zvonea despre noi, pe 1 decembrie la mega show-ul lui Tiesto de la Polivalenta, Elements of Life- faceam cunostiinta frumusel iar elementele ce astazi constituie ProFm Dance incepeau ansamblarea!!!

Prima emisie live a picat de Sf. Andrei, de ziua mea, la fel si primul telefon in direct cu ascultatorii...Dupa o luna de training, oamenii de la Dance aveau curajul sa iasa pe piata cu 3 voci feminine inca necunoscute publicului pana atunci- 3 fete cu personalitati puternice si binenteles stiluri diferite!

Alaturi de Cristina faci ochi la Wake Up'N Dance de luni pana vineri, de la 8:00 pana la 12:00 , Ana-Maria te face sa fii mai calm in anevoiosul drum catre casa si te ghideaza prin aglomeratia Bucurestiului de luni pana joi, de la 17:00 la 21:00, la Dance Your Way, iar, cu mine, Oana, iti faci de cap in week-end, de vineri pana duminica, de la 17:00 la 21:00 la Party Guide!!!

Asadar evenimentul de lansare, a picat numai bine o data cu venirea lui Tiesto in Romania, pentru ca inainte de Craciun sa-ti facem cel mai tare cadou in avans- Paul Van Dyk la World Trade Plaza pe 22 decembrie!!!

In 2008, am revenit si mai furtunos, alaturi de The Mission si Studio Martin si te-am trimis la cei mai tari Dj-i ce au urcat la platane in ordinea de pe tricou respectiv:

Shlomi Aber

Konrad Black

Claude Von Stroke

Laurent Garnier

Derrick May

Jay Bliss

Plump Dj's

David K

Carrier

Wild

Satoshi Tomiie


In numai 3 luni te-am aruncat in mijlocul multimii la cele mai tari party-uri, cu cei mai buni dj-i ai momentului la pupitru si suntem gata sa te facem si mai fericit, pentru ca am auzit deja strigatul tau de "mai vreau"!!!

ProFm Dance sarbatoreste 4 luni pe 1 martie, alaturi de The Mission la Sala Polivalenta la mega nebunia care ii are cap de afis pe Chicane, Jeff Mills, M.A.N.D.Y si Monochrome!!! Stay tuned ca vin datele despre event!!!

Dance!!!

No comments: