Thursday, February 28, 2008

Meet Chicane!!! Cap de afish!!!







Chicane inseamna Nick Bracegirdle-unul dintre cei mai apreciati producatori si compozitori ai batranei Anglii.

Inainte de a deveni Chicane, Nick s-a incercat norocul in design vestimentar dar succesul l-a capatat odata cu pasiunea pentru muzica si tehnica muzicala, fiind unul din fanii Jean Michelle Jarre( din pacate nu multi au apucat sa puna mana vreodata pe o caseta de-a lui Jarre, sa asculte si sa se regaseasca in muzica lui- si cand spun multi ma refer, din pacate si la cei din generatia mea-ce sa mai vorbim de cele care urmeaza...:().

Cunoaste succesul o data cu lansarea piesei OffShore- piesa care a aparut pe mai bine de 130 de compilatii. Offshore s-a bucurat de promovarea intensa a lui Jose Padilla pe compilatiile Café del Mar iar asta ii face din Nick un privilegiat al scenei britanice.

la brat cu Leo Elstob, Nick isi numeste proiectul – Chicane - si incet-incet isi lasa amprenta asupra muzicii electronice internationale.

Nick a fost si este in continuare solicitat sa remixeze multe piese ale unor artisti cunoscuti.

Dorinta sa de a fi un muzician multi-orientat, original si nelimitat au facut din Chicane un adevarat succes unic in lume.

“I want to do everyting” spunea Nick.

Love On The Run featuring Peter Cunnah, Don’t Give Up featuring Bryan Adams si Stoned in Love featuring Tom Jones sunt hit-uri ce l-au adus pe Nick pe cele mai mari scene ale muzicii electronice mondiale si pot fi ascultate la ProFM Dance zilnic- intr-un program ce ii dedica artistului o saptamana intreaga inainte de mega-event-ul de la Sala Polivalenta de week-end-ul acesta!!!









Iata cele mai bune piese, e cazul sa dam cezarului ce-i al cezarului!!!

Dance, Dance with ProFm Dance!!!

1 comment:

Anonymous said...

Chicane nu inseamna Nick Bracegirdle :). Ti-a placut concertul?